photogear » monitor » eizo » Eizo ColorEdge CG241W

Eizo ColorEdge CG241W

High-end monitor voor professionele fotografen.
De Eizo CG241W beschikt over een native resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Het scherm is 24 inch groot en heeft een beeldverhouding van 16:10.

Kleurspectrum van de Eizo CG241W-BK


In de bovenstaande afbeelding zie je de kleurruimte (in kleur) die de Eizo CG241W kan weergeven. Op de achtergrond van de gekleurde weergave van de kleurruimte zie je een in het grijs aangeven kleurruimte. Dit is de kleurruimte die vertegenwoordigd is in AdobeRGB.

Zoals je ziet kan de Eizo CG241W een groot deel van het AdobeRGB kleurspectrum weergeven. Dit is een gunstige eigenschap voor fotografen.

De Eizo ColorEdge CG241W heeft een garantieperiode van vijf jaar.

Review Eizo CG241W
Wij hebben in mei 2008 een uitgebreide review van de Eizo CG241W geschreven. Onze conclusie:

"De Eizo CG241W is eigenlijk de monitor die elke fotograaf zou moeten hebben. Het enige echte nadeel is het forse prijskaartje dat aan al dit moois hangt. Voor zo’n 2.000 euro (inclusief BTW) koop je echter een monitor waarmee je foto’s kunt bekijken zoals ze bedoelt zijn. De Eizo CG241W is een absolute aanrader."

Eizo CG241W LCD monitor
 delen

Meer informatie

Om goed geďnformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Hieronder vind je een aantal links naar andere websites waar je meer informatie kunt vinden.

» Eizo ColorEdge CG241W review door CustomPC

Winkels & prijzen

 » CameraTools  28 februari 2013   € 1.219,00 

  Gebruikerservaringen


   Er zijn nog geen gebruikerservaringen voor dit product geschreven.
   Dit is je kans om de eerste te zijn die extra informatie en inzicht over dit product geeft!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Eizo ColorEdge CG241W kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 14 december 2010. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Link(s) toegevoegd
Elja Trum

Prijzen toegevoegd
Elja Trum


10 aandachtspunten bij de aanschaf van een statief
dinsdag 6 oktober 2009, 20:19 | Ed Coenen | 27389x gelezen

10 aandachtspunten bij de aanschaf van een statief

Koop het materiaal dat bij jouw werk past. Dat gaat ook op voor het statief. Voor studiowerk kun je zwaar statief gebruiken, als je een bestelbus met materialen bij je hebt voor een shoot op locatie, dan is een zwaar statief ook te dragen, maar het is wat anders als je reportages maakt met vooral veel reizen en trekken.

» lees verder (569 woorden)Photogear SponsorenCameraToolsOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord