photogear » opslag » lexar » Lexar SDHC 16gb Class 10

Lexar SDHC 16gb Class 10

Er is helaas nog geen algemene informatie over de Lexar SDHC 16gb Class 10 ingevuld. Jij als bezoeker kunt dit echter zelf toevoegen! Meld je aan met een gratis account en voeg jouw kennis over dit product toe aan Photogear. Zo helpen we elkaar!
 delen

Meer informatie

Om goed geďnformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Hieronder vind je een aantal links naar andere websites waar je meer informatie kunt vinden.

» Lexar (Productfabrikant)

Winkels & prijzen

 » CameraNU.nl  27 november 2012   € 29,95 

  Gebruikerservaringen (1)

De Lexar SDHC 16gb Class 10 heeft een gemiddelde score van 5,0 van de 5 gekregen op basis van 1 beoordeling (1 ervaring).
robertdelpeut
Profielrobertdelpeut | dinsdag 27 november 2012, 00:13
Bij de aankoop van mijn spiegelreflexcamera is mij deze kaart aangeraden in combinatie met een Nikon camera. Deze geeft minder foutmeldingen in het apparaat en betere prestaties. Ik heb geen ervaringen met andere kaarten, dit is niet nodig omdat de Lexar het prima doet!

Tip: Een class 10 geheugenkaart is meer dan voldoende voor een (instap)-DSLR.

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Lexar SDHC 16gb Class 10 kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 27 november 2012. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Link(s) toegevoegd
robertdelpeut

Prijzen toegevoegd
robertdelpeut


Wat is een snelle lens?
donderdag 21 februari 2008, 20:08 | Peter van Veen | 33175x gelezen

Wat is een snelle lens?

Soms hoor je mensen praten over een ‘snelle lens’ en hoe goed en geweldig die wel niet zijn. Maar je vraagt je misschien af of dit iets te maken heeft met de sluitersnelheid, of hoe snel de lens kan focussen?

» lees verder (395 woorden)Photogear SponsorenCameraToolsOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord