photogear » flitser » canon » Canon Speedlite 420EX

Canon Speedlite 420EX

De Canon 420EX is vervangen door de Canon 430EX. De Canon 430EX is inmiddels vervangen door de Canon Speedlite 430EX II. Door het ontbreken van handmatige instellingen is de Canon Speedlite 420EX niet zo geschikt voor strobist-doeleinden.

Canon Speedlite 420EX
 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen (1)

ErikvanRosmalen
ProfielErikvanRosmalen | dinsdag 27 november 2012, 13:45
Gebruik 'm nog steeds, zij het als reserve/backupflitser. En daarmee voldoet hij prima, al merk ik wel duidelijk verschil in bedieningsgemak ten opzichte van bijvoorbeeld mijn 550EX en 580EXII. Maar 'voor erbij' nog steeds een prima flitser!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Canon Speedlite 420EX kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op woensdag 15 december 2010. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Er zijn nog geen aanpassingen gedaan aan dit product; wees de eerste!

Een objectief voor macrofotografie kiezen
zaterdag 19 februari 2011, 23:10 | Johannes Klapwijk | 61967x gelezen

Een objectief voor macrofotografie kiezen

Als ik een vraag regelmatig krijg dan is het de vraag welke macrolens mensen aan moeten schaffen op het moment dat ze willen beginnen met macrofotografie. En dat is best een lastige vraag omdat het vooral afhankelijk is van je budget, persoonlijke voorkeur en van de onderwerpen die je wilt gaan fotograferen. Ik zal proberen hier wat belangrijke punten op rij te zetten.

» lees verder (1225 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord