photogear » flitser » canon » Canon Speedlite 580EX

Canon Speedlite 580EX

De Speedlite 580EX was het vlaggenschip van het Canon EX Speedlite programma. De krachtige flitser heeft een richtgetal van 58 (m/ISO 100). De flitser is volledig handmatig te bedienen en daarmee zeer bruikbaar voor veeleisende professionele fotografen. Een ingebouwde groothoek geeft de flitser een instelbare hoek voor groothoekobjectieven tot 14mm.

De flitser heeft extreem korte oplaadcycli voor ondersteuning van snel continu flitsen met hoge belichtingsstabiliteit en nauwkeurige lichtspreiding. Een helder AF hulplicht (rood licht) bereikt elk scherpstelpunt in het beeldveld bij alle huidige EOS AF systemen.

Canon's Speedlite 580 EX is inmiddels opgevolgd door de Speedlite 580 EX II. De 580 zelf is nog beperkt verkrijgbaar, maar mist handige features zoals waterbestendigheid.
 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen


   Er zijn nog geen gebruikerservaringen voor dit product geschreven.
   Dit is je kans om de eerste te zijn die extra informatie en inzicht over dit product geeft!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Canon Speedlite 580EX kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 14 december 2010. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Er zijn nog geen aanpassingen gedaan aan dit product; wees de eerste!

Camerakeuze; advies voor beginners
zondag 26 september 2010, 15:25 | Elja Trum | 46087x gelezen

Camerakeuze; advies voor beginners

Net als veel andere fotografen krijg ik regelmatig de vraag welke camera iemand moet kopen. Nu is daar nooit een eenduidig antwoord op te geven, maar in het algemeen raad ik een compactcamera van Canon of Nikon aan. Is degene al wat verder in de fotografie dan suggereer ik de instapspiegelreflex modellen van dezelfde merken met kitlens en een 50mm f/1.8 objectief. Maar misschien is dat niet het advies dat ik moet geven.

» lees verder (1300 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord