photogear » flitser » nikon » Nikon SB-24

Nikon SB-24

De SB-24 is een oudere flitser die inmiddels niet meer nieuw te verkrijgen is. De SB-24 wordt veel gebruikt voor strobist doeleinden.
 delen

Meer informatie

Om goed geďnformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen (1)

De Nikon SB-24 heeft een gemiddelde score van 4,0 van de 5 gekregen op basis van 1 beoordeling (1 ervaring).
Erik
ProfielErik | dinsdag 27 november 2012, 10:11
De Nikon SB-24 is een uitermate goed gebouwde flitser. Ik heb de flitser al enkele keren laten vallen. Een keer zo erg dat de flitser deels uit elkaar viel. Echter was dat prima in elkaar te zetten en kwam de flitser er zonder kleerscheuren vanaf. Van de vorige eigenaar kreeg ik al soortgelijk verhalen te horen.
De flitser werkt prima en doet precies wat die moet doen. Voor een 25 jaar oude flitser die nog steeds dienst doet is dat naar mijn idee erg goed. Natuurlijk mis je de moderne opties en is de flitser vrijwel alleen handmatig te gebruiken/in te stellen.

Het handmatig instellen is prima voor strobistfotografie of voor de fotograaf die van een uitdaging houdt. Doordat je wat meer moet kennen van de flitstechniek is een oude flitser leerzamer dan een nieuwe. Dit komt uiteindelijk de foto's ten goede.

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Nikon SB-24 kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 27 november 2012. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Aanpassingen productomschrijving
Erik


Wat is een snelle lens?
donderdag 21 februari 2008, 20:08 | Peter van Veen | 34261x gelezen

Wat is een snelle lens?

Soms hoor je mensen praten over een ‘snelle lens’ en hoe goed en geweldig die wel niet zijn. Maar je vraagt je misschien af of dit iets te maken heeft met de sluitersnelheid, of hoe snel de lens kan focussen?

» lees verder (395 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord