photogear » flitser » nikon » Nikon SB-24

Nikon SB-24

De SB-24 is een oudere flitser die inmiddels niet meer nieuw te verkrijgen is. De SB-24 wordt veel gebruikt voor strobist doeleinden.
 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen (1)

De Nikon SB-24 heeft een gemiddelde score van 4,0 van de 5 gekregen op basis van 1 beoordeling (1 ervaring).
Erik
ProfielErik | dinsdag 27 november 2012, 10:11
De Nikon SB-24 is een uitermate goed gebouwde flitser. Ik heb de flitser al enkele keren laten vallen. Een keer zo erg dat de flitser deels uit elkaar viel. Echter was dat prima in elkaar te zetten en kwam de flitser er zonder kleerscheuren vanaf. Van de vorige eigenaar kreeg ik al soortgelijk verhalen te horen.
De flitser werkt prima en doet precies wat die moet doen. Voor een 25 jaar oude flitser die nog steeds dienst doet is dat naar mijn idee erg goed. Natuurlijk mis je de moderne opties en is de flitser vrijwel alleen handmatig te gebruiken/in te stellen.

Het handmatig instellen is prima voor strobistfotografie of voor de fotograaf die van een uitdaging houdt. Doordat je wat meer moet kennen van de flitstechniek is een oude flitser leerzamer dan een nieuwe. Dit komt uiteindelijk de foto's ten goede.

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Nikon SB-24 kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 27 november 2012. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Aanpassingen productomschrijving
Erik


Een telelens is geen basisbehoefte
zondag 4 mei 2008, 19:41 | Elja Trum | 39463x gelezen

Een telelens is geen basisbehoefte

Een telelens heeft blijkbaar een soort magische aantrekkingskracht op mensen. Niet alleen veel beginnende fotografen willen er per se een hebben, maar ook als je ergens aan het fotograferen bent krijg je regelmatig de vraag hoeveel keer zoom de lens is die je gebruikt. Waarom deze aantrekkingskracht zo vaak voor komt is me niet duidelijk. Voor veel foto's heb je namelijk erg weinig aan een stevige telelens.

» lees verder (424 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord