photogear » flitser » nikon » Nikon Speedlight SB-910

Nikon Speedlight SB-910

De Nikon Speedlight SB-910 is het topmodel van Nikon en heeft een aantal verbeteringen op zijn voorganger; de Nikon Speedlight SB-900. Zo is bijvoorbeeld de gebruikersinterface en de bediening aangepast.

De gebruikersinterface is vereenvoudigd (zoals eerder ook al op de SB-700 te zien was) en er is een oververhittingssysteem die in plaats van de flitser volledig uit te schakelen eerst over gaat op het vertragen van de laadtijd. Hierdoor blijft de flitser bij oververhitting langer bruikbaar.

Handig zijn de ingebouwde filters waarmee je de kleurtemperatuur van het licht kunt aanpassen naar TL of gloeilamp verlichting. De camera schakelt bij het gebruik van de filters ook automatisch over naar de bijbehorende witbalans setting.

De SB-910 kan een zoomrange van 17 tot 200mm overbruggen en past zich automatisch aan bij gebruik van een FX of DX camera.

Nikon Speedlight SB-910

Aangekondigd in november 2011.
 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

 » CameraTools  21 september 2015   € 399,00 

  Gebruikerservaringen


   Er zijn nog geen gebruikerservaringen voor dit product geschreven.
   Dit is je kans om de eerste te zijn die extra informatie en inzicht over dit product geeft!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Nikon Speedlight SB-910 kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 19 juni 2012. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Prijzen toegevoegd
Elja Trum


10 aandachtspunten bij de aanschaf van een statief
dinsdag 6 oktober 2009, 20:19 | Ed Coenen | 28584x gelezen

10 aandachtspunten bij de aanschaf van een statief

Koop het materiaal dat bij jouw werk past. Dat gaat ook op voor het statief. Voor studiowerk kun je zwaar statief gebruiken, als je een bestelbus met materialen bij je hebt voor een shoot op locatie, dan is een zwaar statief ook te dragen, maar het is wat anders als je reportages maakt met vooral veel reizen en trekken.

» lees verder (569 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord