photogear » fototas » 10knts » 10KNTS Backpack

10KNTS Backpack

De 10KNTS Backpack is gemaakt van duurzaam, waterafstotend gewaxt canvas met biezen van high-tech materiaal, met meer dan genoeg ruimte voor een grote DSLR met 2-3 objectieven, een laptop en/of tablet, maar ook nog voor andere items die je wellicht nodig hebt onderweg.

De Backpack van 10KNTS heeft een speciaal camera compartiment dat eenvoudig openschuift zonder de hele tas te hoeven openen. Aan de binnenkant zitten verschillende vakken en een stevig laptop compartiment, geschikt voor laptops tot 15 inch.

De rug is zwaar gevoerd en de schouderbanden hebben extra voering voor veel draagcomfort. En ten slotte zorgen de unieke vormen ervoor dat deze tas zich onderscheidt van anderen op het gebied van stijl.

 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

 » 10KNTS  19 maart 2013   € 89,95 

  Gebruikerservaringen


   Er zijn nog geen gebruikerservaringen voor dit product geschreven.
   Dit is je kans om de eerste te zijn die extra informatie en inzicht over dit product geeft!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de 10KNTS Backpack kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 19 maart 2013. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Prijzen toegevoegd
Elja Trum


Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een objectief?
donderdag 1 december 2011, 20:22 | Liesbeth van Asselt | 19478x gelezen

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een objectief?

Welk objectief moet ik kopen? Een vraag die heel veel cursisten me stellen. Natuurlijk is daar geen eenduidig antwoord op te geven, maar er zijn wel een aantal zaken waar je op kunt letten bij de aanschaf van een objectief.

» lees verder (893 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord