photogear » fototas » 10knts » 10KNTS Ready to Shoot Bag

10KNTS Ready to Shoot BagDe Ready to shoot Bag is een tas met ruimte voor één DLSR met objectief en kleine accessoires of een compacte systeemcamera. Bijzonder aan deze tas is de elastische flap bij de opening, waardoor water en vuil het opbergcompartiment niet kunnen binnendringen. De Ready to shoot Bag is gemaakt van duurzaam, waterafstotend gewaxt canvas met biezen van high-tech materiaal. De schouderband is ontworpen voor comfort, met een zacht schouderstuk. En zoals bij al onze tassen, onderscheiden de unieke vormen deze tas van anderen op het gebied van stijl.

- 10 jaar garantie
- Duurzaam waterafstotend gewaxt canvas
- Biezen van high-tech materiaal
- Speciale flap voor bescherming tegen water en vuil
- Comfortabel schouderband gemaakt van autogordel singel
- Uniek ontwerp
- Afmetingen (BxDxH): 170 x 110 x 180 mm
 delen

Meer informatie

Om goed geïnformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

 » 10KNTS Webshop  21 maart 2013   € 44,95 

  Gebruikerservaringen


   Er zijn nog geen gebruikerservaringen voor dit product geschreven.
   Dit is je kans om de eerste te zijn die extra informatie en inzicht over dit product geeft!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de 10KNTS Ready to Shoot Bag kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op donderdag 21 maart 2013. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Aanpassingen productomschrijving
10KNTS

Prijzen toegevoegd
10KNTS


Een telelens is geen basisbehoefte
zondag 4 mei 2008, 19:41 | Elja Trum | 37759x gelezen

Een telelens is geen basisbehoefte

Een telelens heeft blijkbaar een soort magische aantrekkingskracht op mensen. Niet alleen veel beginnende fotografen willen er per se een hebben, maar ook als je ergens aan het fotograferen bent krijg je regelmatig de vraag hoeveel keer zoom de lens is die je gebruikt. Waarom deze aantrekkingskracht zo vaak voor komt is me niet duidelijk. Voor veel foto's heb je namelijk erg weinig aan een stevige telelens.

» lees verder (424 woorden)Photogear SponsorenCameraToolsOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord