photogear » invoer » wacom » Wacom Bamboo Fun Medium

Wacom Bamboo Fun Medium

De Wacom Bamboo Fun Medium is een tekentablet uit de instaplijn van Wacom. Het medium formaat is in mijn ogen de minimale maat die je als fotograaf wilt hebben voor comfortable gebruik in Photoshop.

Begin januari 2009 hebben wij een review van de Wacom Bamboo Fun Medium op Photofacts geplaatst. Onze conclusie:

In mijn ogen is een tekentablet een verplichte aanschaf voor fotografen. Na een korte gewenningsperiode werkt het zoveel prettiger bij het bewerken van foto's dan een muis. Je kunt er ontzettend nauwkeurig en vloeiend mee werken binnen Photoshop. Het A5 formaat van de Wacom Bamboo Fun Medium is wat mij betreft ook het minimaal bruikbare formaat voor een tekentablet.
 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Hieronder vind je een aantal links naar andere websites waar je meer informatie kunt vinden.

» Wacom Bamboo Fun Medium review door PC Pro
» Wacom Bamboo Fun review door Macworld

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen


   Er zijn nog geen gebruikerservaringen voor dit product geschreven.
   Dit is je kans om de eerste te zijn die extra informatie en inzicht over dit product geeft!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Wacom Bamboo Fun Medium kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 7 december 2010. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Link(s) toegevoegd
Elja Trum


Camerakeuze; advies voor beginners
zondag 26 september 2010, 15:25 | Elja Trum | 44866x gelezen

Camerakeuze; advies voor beginners

Net als veel andere fotografen krijg ik regelmatig de vraag welke camera iemand moet kopen. Nu is daar nooit een eenduidig antwoord op te geven, maar in het algemeen raad ik een compactcamera van Canon of Nikon aan. Is degene al wat verder in de fotografie dan suggereer ik de instapspiegelreflex modellen van dezelfde merken met kitlens en een 50mm f/1.8 objectief. Maar misschien is dat niet het advies dat ik moet geven.

» lees verder (1300 woorden)Photogear SponsorenCameraToolsOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord