photogear » kleurcalibratie » datacolor » DataColor Spyder4

DataColor Spyder4

Met de DataColor Spyder4 kun je jouw monitor kalibreren zodat de kleuren op de juiste manier weergeven worden. Ten opzichte van de Spyder3 belooft het bedrijf 26 procent meer nauwkeurigheid.

De Datacolor Spyder4 komt in drie smaken op de markt. De Spyder4 Express is de goedkoopste variant die voor de meeste fotografen al prima zal voldoen. Voor een paar tientjes meer koop je de Spyder4 Pro. Dit model geeft je meer controle over licht- en kleurmanagement. Wil je alle mogelijkheden dan moet je voor duurdere Spyder4 Elite gaan. De Spyder4 Elite biedt het hoogste niveau van persoonlijke aanpassingen.

Naast de mogelijkheden van de Pro-versie heb je tevens de mogelijkheid om projectoren te kalibreren. Met de Elite-versie kun je meerdere beeldschermen beheren en kalibreren en aangepaste workflow-instellingen maken. De Spyder4 Elite omvat de L-Star workflow en ondersteunt de video standaarden; Cineon, NTSC, PAL en HDTV.


De Spyder4 is in januari 2012 aangekondigd.
 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Hieronder vind je een aantal links naar andere websites waar je meer informatie kunt vinden.

» DataColor Spyder4 Elite review door Photography Blog

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen


   Er zijn nog geen gebruikerservaringen voor dit product geschreven.
   Dit is je kans om de eerste te zijn die extra informatie en inzicht over dit product geeft!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de DataColor Spyder4 kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op maandag 20 februari 2012. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Link(s) toegevoegd
Elja Trum


Een objectief voor macrofotografie kiezen
zaterdag 19 februari 2011, 23:10 | Johannes Klapwijk | 59883x gelezen

Een objectief voor macrofotografie kiezen

Als ik een vraag regelmatig krijg dan is het de vraag welke macrolens mensen aan moeten schaffen op het moment dat ze willen beginnen met macrofotografie. En dat is best een lastige vraag omdat het vooral afhankelijk is van je budget, persoonlijke voorkeur en van de onderwerpen die je wilt gaan fotograferen. Ik zal proberen hier wat belangrijke punten op rij te zetten.

» lees verder (1225 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord