photogear » kleurcalibratie » datacolor » DataColor Spyder3 Express

DataColor Spyder3 Express

Kleurcalibratiesysteem van DataColor.
De Spyder3 Express is de goedkoopste variant van het stel en voor circa 80 euro te krijgen. Het grote verschil zit 'm in de software. Voor het calibreren van één monitor per computer is dit een uitstekende en betaalbare keuze.

DataColor Spyder3 Express
 delen

Meer informatie

Om goed geïnformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Hieronder vind je een aantal links naar andere websites waar je meer informatie kunt vinden.

» Spyder3 Express review door Northlight Images
» Spyder3 Express review door Photography Blog

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen (2)

De DataColor Spyder3 Express heeft een gemiddelde score van 5,0 van de 5 gekregen op basis van 2 beoordelingen (2 ervaringen).
Erikerik
ProfielErikerik | zondag 5 juni 2011, 11:18
Werkelijk super. Ik heb jaren zitten klieren om het scherm zo strak mogelijk te hebben. Maar dit werkt echt. Heel vlot en zonder dat je iets hoeft in te stellen. Waarom je de duurdere versie moet kopen weet ik niet. Want als je 2 schermen hebt moet je even een trucje uithalen. Kan je vinden op internet.

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering
niek
Profielniek | dinsdag 27 november 2012, 15:31
Gebruik de Spyder3 Express voor calibratie van m'n 24 inch Samsung-monitor èn m'n 17 inch laptop-scherm. Zonder poespas, simpel en snel te gebruiken ook voor de leek. De foto-afdrukken zijn sindsdien 'n stuk consistenter(en realistischer) van kleur geworden. Natuurlijk zijn er vele wegen die naar Rome leiden i.c. andere (duurdere) produkten. Daar heb ik geen ervaring mee, maar met deze wel en ik ben er erg tevreden over.

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de DataColor Spyder3 Express kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 14 december 2010. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Link(s) toegevoegd
Elja Trum


De verschillende soorten objectieven; van groothoek tot telelens
maandag 24 december 2007, 19:15 | Elja Trum | 195240x gelezen

De verschillende soorten objectieven; van groothoek tot telelens

Een groot voordeel van spiegelreflex camera's is dat je de lenzen kunt verwisselen. Voor elk doeleinde is er tenslotte een objectief waarmee je de mooiste resultaten kunt behalen. Op je spiegelreflex camera wissel je eenvoudig van objectief. Er zijn veel verschillende objectieven beschikbaar, hierbij een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

» lees verder (1603 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord