photogear » monitor » lacie » LaCie 324

LaCie 324

De 24 inch breedbeeldmonitor LaCie 324 is ontworpen voor creatieve professionals op het gebied van bewerking van zowel vaste als bewegende beelden. Het scherm is uitgerust met een S-PVA-paneel dat beschikt over een uitgebreid kleurengamma (95% Adobe RGB / 99.7% van ISO-coated) en een 10-bits correctiemechanisme voor het kleurengamma.

In juni 2008 kreeg Photofacts de LaCie 324 ter review. Onze conclusie:

De LaCie 324 monitor geeft een goed beeld weer in een wijd kleurspectrum. Het 24 inch formaat met de resolutie van 1920 bij 1200 pixels is aangenaam bij het bewerken en organiseren van foto's in applicaties zoals Photoshop en Lightroom. Mooi meegenomen is de HDMI aansluiting voor gebruikers die ook graag full-HD kwaliteit (1080p) video willen bekijken (of bewerken). Met een prijs vanaf circa 860 euro (exclusief calibrator) is de LaCie 324 een relatief betaalbare monitor voor de geleverde kwaliteit en dus een interessante optie voor de kieskeurige fotograaf.

LaCie 324 LCD monitor
 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen


   Er zijn nog geen gebruikerservaringen voor dit product geschreven.
   Dit is je kans om de eerste te zijn die extra informatie en inzicht over dit product geeft!

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de LaCie 324 kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op woensdag 15 december 2010. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Er zijn nog geen aanpassingen gedaan aan dit product; wees de eerste!

Voordelen van een full-frame camera
zondag 28 december 2008, 23:02 | Elja Trum | 255847x gelezen

Voordelen van een full-frame camera

Er komen steeds meer zogenoemde full-frame camera's op de markt. Voor iedereen die zich afvraagt wat dat nu precies in houdt en wat de voordelen zijn sommen we ze in dit artikel voor je op. Full-frame camera's zijn overigens nog best prijzig, maar worden steeds betaalbaarder.

» lees verder (1329 woorden)



Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nl



Om Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord