photogear » objectief » nikkor » Nikkor 12-24mm f/4.0G ED-IF AF-S DX

Nikkor 12-24mm f/4.0G ED-IF AF-S DX

Er is helaas nog geen algemene informatie over de Nikkor 12-24mm f/4.0G ED-IF AF-S DX ingevuld. Jij als bezoeker kunt dit echter zelf toevoegen! Meld je aan met een gratis account en voeg jouw kennis over dit product toe aan Photogear. Zo helpen we elkaar!
 delen

Nikkor 12-24mm f/4.0G ED-IF AF-S DX specificatiesbrandpuntsafstand 12-24 diafragmabladen onbekend
minimaal diafragma 4.0 filtermaat 77
maximaal diafragma onbekend afmetingen 82,5*90
autofocus onbekend optische elementen 11
min. scherpstelafst. 0,3 maximale vergroting onbekend
weersbestendig ja gewicht 485
vatting(en) Nikon F (DX)

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Hieronder vind je een aantal links naar andere websites waar je meer informatie kunt vinden.

» Informatie Nikon Nederland

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen (1)

De Nikkor 12-24mm f/4.0G ED-IF AF-S DX heeft een gemiddelde score van 5,0 van de 5 gekregen op basis van 1 beoordeling (1 ervaring).
pveenstra
Profielpveenstra | woensdag 28 november 2012, 00:41
Deze super groothoek-zoom is een al wat ouder ontwerp. Dat betekent echter niet dat de kwaliteit niet meer van deze tijd is. De scherpte is bij alle zoomstanden prima, vooral in het centrum van de foto. Bij 12mm is de scherpte bij volle opening net iets minder, maar nog steeds goed. Hoewel er veel kunststof materiaal gebruikt is, voelt dit objectief stevig aan. Prettig is ook dat de schroefvatting op het bewegende deel van het objectief zit, dus een filter beweegt mee en zal niet snel tot vignettering leiden. De beeldhoek die je met dit objectief kan bereiken, geeft spectaculaire beelden!

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Nikkor 12-24mm f/4.0G ED-IF AF-S DX kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op woensdag 15 december 2010. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Aanpassingen productomschrijving
timosterrenkunde

Link(s) toegevoegd
Elja Trum


Tien redenen om een spiegelreflex te kopen
zaterdag 18 augustus 2007, 14:35 | Elja Trum | 63463x gelezen

Tien redenen om een spiegelreflex te kopen

De keuze voor een spiegelreflex is niet altijd vanzelfsprekend. Een dergelijke camera is toch een stuk groter, zwaarder en duurder dan een digitale compactcamera. Daarnaast ben je niet klaar met alleen de camera; mooie bruikbare objectieven en andere accessoires lonken. De aanschaf van de body is bij veel fotografen het begin van een collectie materiaal dat de prijs van de body in waarde al snel overstijgt. Wat zijn nu de voordelen van een digitale spiegelreflex camera?

» lees verder (757 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord