photogear » opslag » sandisk » SanDisk Compact Flash - Extreme Pro

SanDisk Compact Flash - Extreme Pro

 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen (1)

De SanDisk Compact Flash - Extreme Pro heeft een gemiddelde score van 4,0 van de 5 gekregen op basis van 1 beoordeling (1 ervaring).
richardbremer
Profielrichardbremer | dinsdag 6 november 2012, 13:35
Ik bezit nu twee van deze kaartjes. Een derde (mijn eerste) is inmiddels terug naar de winkel wegens uitval. Ik bezit de 16GB variant.

Dit product heb ik gekozen vanwege zijn snelheid, goede garantie, betaalbaarheid en betrouwbaarheid. Van tevoren heb ik enkele artikelen over geheugenkaartjes doorgenomen, waar deze Sandisk toch elke keer weer goed uit de bus kwam. De kaartjes werken inderdaad snel, hoewel je wel heel erg afhankelijk bent van de geheugencontroller in de gebruikte camera.

De garantie duurt 10 jaar, mits je de kaartjes registreert op de Sandisk site en de bon bewaart. Een goede aanbieding dus.

Helaas heb ik al gebruik moeten maken van garantie (bij de winkel van aankoop), vanwege een dienstweigeraar. Het kaartje kon wel geformateerd worden, maar er kon niets meer weggeschreven worden. Een ander memoryslot bood geen uitkomst. Het kaartje werd ingenomen en ik kreeg zonder problemen een nieuwe mee. Hoewel dit mij een wat minder goed gevoel geeft over betrouwbaarheid, werd mij verzekerd dat uitval van geheugenkaartjes redelijk zeldzaam is en ik een van de weinigen ben die met problemen komt te zitten.

Om mijn foto's te borgen heb ik maar direct een 2e kaartje erbij genomen. Zo kan ik bij een defect toch doorgaan. Toch hoop ik dat het probleem echt exemplarisch was en dat deze kaartjes de komende jaren er tegenaan kunnen.

Al met al ben ik voor 80% tevreden over dit product. De laatste 20% moeten op betrouwbaarheid teruggewonnen worden, maar dat gaat even duren. Desalniettemin een mooi product.

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de SanDisk Compact Flash - Extreme Pro kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op vrijdag 2 november 2012. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Er zijn nog geen aanpassingen gedaan aan dit product; wees de eerste!

Tips bij de aankoop van een objectief
woensdag 27 oktober 2010, 22:31 | Liesbeth van Asselt | 19177x gelezen

Tips bij de aankoop van een objectief

Wanneer mensen voor het eerst overgaan op het fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera, is de vraag steevast: 'Welke camera raad jij me aan?'. Terwijl het objectief eigenlijk veel belangrijker is dan de camera. Koop liever een goed objectief met een middelmatige camera, dan omgekeerd!

» lees verder (685 woorden)


Om Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord