photogear » opslag » sandisk » SanDisk SDHC - Extreme Pro

SanDisk SDHC - Extreme Pro

De allernieuwste SDHC kaart van SanDisk Extreme Pro met Ultra High Speed Class 1 ondersteuning. Door de razendsnelle snelheid, kunt u opnamereeksen ononderbroken vastleggen met een gemiddelde snelheid van 45MB/s - en het maximale uit uw DSLR halen. SanDisk heeft de Power Core-controller ontworpen om het maximale wat de buffer in uw camera kan leveren, ook daadwerkelijk te gebruiken.

 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Hieronder vind je een aantal links naar andere websites waar je meer informatie kunt vinden.

» Speedtest review icm met Nikon D7000

Winkels & prijzen

 » Data IO  27 november 2012   € 38,00 

  Gebruikerservaringen (2)

De SanDisk SDHC - Extreme Pro heeft een gemiddelde score van 5,0 van de 5 gekregen op basis van 2 beoordelingen (2 ervaringen).
marcopaint
Profielmarcopaint | dinsdag 27 november 2012, 11:30
Deze SDHC kaart heb ik aangeschafd nadat ik de betrouwbaarheid in twijfel had getrokken van de Transcend kaartjes. Na veel corrupte bestanden ben ik een nieuwe SD kaart gaan kopen en bij de Sandisk Extreme Pro 45MB/s gekomen. De gemiddelde schrijfsnelheid komt in de praktijk rond de 24MB's, wat ongeveer ook 4MB sneller is als mijn oude Transcend Class10 SD kaart. Tot nu toe heb ik geen enkel keer corruptie gehad. In burst stand houd de kaart zich met een Nikon D7000 goed staande in verglijking met mijne oude kaart.

Voor minder dan 40 euro heb je een prima, snelle en betrouwbare kaart die aardig zijn waarde bewijst. Je hebt ook nog een Extreme Pro 95MB's maar die is in prijs/prestatie verhouding veel duurder, dus minder aantrekkelijk.

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering
meesvink
Profielmeesvink | dinsdag 27 november 2012, 12:23
Heerlijk snel kaartje, die perfect werkt! En snel buffert!

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de SanDisk SDHC - Extreme Pro kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op dinsdag 27 november 2012. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Aanpassingen productomschrijving
marcopaint

Link(s) toegevoegd
marcopaint

Prijzen toegevoegd
marcopaint


Een objectief voor macrofotografie kiezen
zaterdag 19 februari 2011, 23:10 | Johannes Klapwijk | 64722x gelezen

Een objectief voor macrofotografie kiezen

Als ik een vraag regelmatig krijg dan is het de vraag welke macrolens mensen aan moeten schaffen op het moment dat ze willen beginnen met macrofotografie. En dat is best een lastige vraag omdat het vooral afhankelijk is van je budget, persoonlijke voorkeur en van de onderwerpen die je wilt gaan fotograferen. Ik zal proberen hier wat belangrijke punten op rij te zetten.

» lees verder (1225 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord