Over ons

Photogear is een informatieve website over fotoapparatuur. Via de website kunnen fotografen Nederlandstalige informatie over allerlei fotoapparatuur vinden. Photogear wil fotografen hiermee helpen om de juiste keuze in fotoapparatuur te maken.

Bijzonder aan Photogear is dat bijna alle informatie op de website door de bezoekers zelf aangepast kan worden, als een soort wiki. Mis je een bepaalde type camera of objectief dan voeg je hem eenvoudig zelf toe. Is de informatie over bepaalde apparatuur in jouw ogen te beperkt, dan voeg je zelf de extra informatie toe. Zo helpt elke bezoeker de volgende bezoeker door nuttige informatie toe te voegen.

Photogear is een onderdeel van Photofacts. Photofacts is opgericht in juni 2006 door Elja Trum en Photogear is sinds november 2010 actief.

Vragen of Suggesties?


Heb je vragen of suggesties voor Photogear? Deze zijn van harte welkom! E-mail hiervoor naar of gebruik onderstaand contactformulier.

Helaas heb ik het vaak druk en kan ik niet altijd snel reageren. Heb je een vraag over fotografie, dan kun je die ook goed kwijt in het Phototalk forum.

 Contactformulier
naam
e-mail
bericht
anti-spam (de naam van deze website)

Contactgegevens


Photofacts
t.a.v. Elja Trum
Kerkenbos 1077d
6546 BB  Nijmegen

t 024 359 44 13
m 06 - 22 383 163

KvK: 09193017

Adverteren op Photogear


Adverteerders zijn welkom op Photogear. We hebben een beperkt aantal posities die exclusief te verkrijgen zijn. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden en tarieven. Naast de advertenties is het ook mogelijk om actuele prijzen uit webwinkels te vertonen bij de producten op Photogear. Deze vermeldingen zijn voorzien van een directe link naar de betreffende productepagina in je webwinkel.

Twitter


Photofacts heeft zijn eigen Twitter account. Handig om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen op ons weblog. De oprichter van Photofacts en Photogear, Elja, is ook te volgen op Twitter. Niet alle berichten op mijn persoonlijke Twitter zullen fotografie gerelateerd zijn.

Copyright


Alle teksten en foto's op Photogear zijn copyright Photogear en de desbetreffende auteur, tenzij anders aangegeven. Deze teksten en afbeeldingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Photogear door derden overgenomen worden.

Aansprakelijkheid


Photogear besteedt veel zorg aan het verstrekken van actuele en correcte informatie, zij kan echter niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Iedereen met een Photofacts account kan aanpassingen maken aan producten. Bij de meeste producten wordt de persoonlijke mening van de auteur over het besproken onderwerp verwoord, deze mening hoeft geenszins overeen te komen met werkelijke feiten.


Om Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord