photogear » statief » benro » Benro Classic Carbon C1570F

Benro Classic Carbon C1570F

De statieven uitgerust met flip sluiting, oftewel clipsluiting, hebben een nastelbare sluiting die bij veranderende weeromstandigheden of na enige slijtage nagesteld kunnen worden en hierdoor altijd een optimale klemming garanderen.


 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

 » CameraTools  16 februari 2016   € 229,00 

  Gebruikerservaringen (1)

De Benro Classic Carbon C1570F heeft een gemiddelde score van 5,0 van de 5 gekregen op basis van 1 beoordeling (1 ervaring).
dutchgal
Profieldutchgal | dinsdag 7 mei 2013, 22:18
Als winnaar van de Photogear wedstrijd in december 2012 kan ik er natuurlijk niet onderuit om te vertellen hoe dit fraaie statief mij bevalt.
Er is veel zorg besteed aan de afwerking van dit statief. Bovendien is het compleet met een handige draagtas. Die hoef je dus niet meer apart aan te schaffen. Ook heb ik er een handig balhoofd van hetzelfde merk bij aangeschaft.
Het statief is inderdaad bijzonder licht. Een genot als je een middag door een bos loopt te struinen. Ik ben er dan ook heel blij mee en gebruik het vooral graag buiten.
Mijns inziens is de prijs-kwaliteitverhouding van dit merk gewoon erg goed.
Ik heb ook een uitstekende carbon monopod van dit merk.
Alleen als het van de planeten waait als ik aan het strand loop geeft ik misschien toch de voorkeur aan mijn oude zware statief. De tijd zal het leren.


waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Benro Classic Carbon C1570F kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op zondag 4 november 2012. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Prijzen toegevoegd
Elja Trum


Camerakeuze; advies voor beginners
zondag 26 september 2010, 15:25 | Elja Trum | 46182x gelezen

Camerakeuze; advies voor beginners

Net als veel andere fotografen krijg ik regelmatig de vraag welke camera iemand moet kopen. Nu is daar nooit een eenduidig antwoord op te geven, maar in het algemeen raad ik een compactcamera van Canon of Nikon aan. Is degene al wat verder in de fotografie dan suggereer ik de instapspiegelreflex modellen van dezelfde merken met kitlens en een 50mm f/1.8 objectief. Maar misschien is dat niet het advies dat ik moet geven.

» lees verder (1300 woorden)Photogear SponsorenCameraTools
CameraNu.nlOm Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord