photogear » statief » manfrotto » Manfrotto National Geographic Tundra 3-way head

Manfrotto National Geographic Tundra 3-way head

Dit statief is gemaakt door Manfrotto maar voor National Geographic.
 delen

Meer informatie

Om goed ge´nformeerd een aankoop te doen raden we je aan verschillende reviews en andere informatie door te nemen. Helaas hebben we momenteel nog geen relevante links naar andere websites beschikbaar.

Winkels & prijzen

Er zijn momenteel nog geen prijzen bekend voor dit product.

  Gebruikerservaringen (1)

De Manfrotto National Geographic Tundra 3-way head heeft een gemiddelde score van 5,0 van de 5 gekregen op basis van 1 beoordeling (1 ervaring).
aradilon
Profielaradilon | dinsdag 26 oktober 2010, 22:56
Er zijn twee versies van dit statief. Ik heb het statief met de "3-way" head, is eigenlijk gewoon geen balhoofd,omdat ik hiermee ook wat video kan doen. Het is het perfecte statief voor beginners omdat het zo klein is maar waar je toch enorm veel mee kan doen.

Hij kan erg laag omdat je de poten ver uit elkaar kan zetten door een ring aan te passen en de middenzuil kan er ook half worden afgeschroefd zodat die ook niet in de weg zit, erg goed voor macro dus. Ook is hij nog redelijk hoog, zo'n 160cm en dit van een statief dat nog geen 40cm is wanneer hij is opgeplooid.

Voor video kan je er zelfs nog tamelijk mooie pans mee maken. Nu verwacht geen mirakels, laadcapaciteit is maar 1.5kg, al is hij met mijn 70-200mm en D90 met flitst nog niet doorgezakt of is het hoofd nog niet weggezakt. En dit voor een statief van nog geen 80 euro!

Ik weet dat een duur statief beter is maar ik vind vooral dat een satief dat je kan meenemen beter is dan helemaal geen statief en zeker omdat dit statief in je rugzak past en dus ook zonder morren kunt meenemen.

Voordelen
- Kan erg laag
- Kan gemiddeld hoog
- Kan worden gebruikt voor video
- Niet duur
- Erg licht en compact
- Zeer goed gemaakt

Nadelen
- De voetjes kunnen eraf vallen als je ergens achter haakt, dus als je hem draagt vergeet niet de voetjes eraf te nemen.
- Draaggewicht van maximum 1.5kg
- Geen carbon

waarderingwaarderingwaarderingwaarderingwaardering

   Om je eigen review te schrijven moet je aangemeld zijn.
   Dit is om te voorkomen dat er onzin-reviews verschijnen.
   Als je nog geen account hebt kun je deze gratis aanmaken.

Met dank aan..

De gegevens over de Manfrotto National Geographic Tundra 3-way head kunnen door geregistreerde bezoekers van Photofacts aangepast worden. De laatste update op dit product was op woensdag 15 december 2010. Hier zie je wie er aanpassingen hebben aangedragen voor deze pagina. Bedankt voor jullie hulp om de informatie op Photogear zo nuttig mogelijk te maken!

Aanpassingen productomschrijving
aradilon


Voordelen van een full-frame camera
zondag 28 december 2008, 23:02 | Elja Trum | 281072x gelezen

Voordelen van een full-frame camera

Er komen steeds meer zogenoemde full-frame camera's op de markt. Voor iedereen die zich afvraagt wat dat nu precies in houdt en wat de voordelen zijn sommen we ze in dit artikel voor je op. Full-frame camera's zijn overigens nog best prijzig, maar worden steeds betaalbaarder.

» lees verder (1329 woorden)


Om Photogear.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord